Nyhet

Dave Grohl avslører innholdet i den rasende tekstmeldingen fra Corden

GAFFA.no - alt om musikk.

Foo Fighters-frontmannen la seg flat umiddelbart.

Dave Grohl (bildet) har avslørt at han ble konfrontert av James Corden etter at han omtalte det å være med på «Carpool Karaoke» som «ukomfortabelt».

Foo Fighters-frontmannen skapte overskrifter i fjor da han kom med noen negative beskrivelser etter dektagelsen. Gitarist Pat Smear sa seg også enig: «Etter tre timer i bilen hans, ble det mindre morsomt», sa han blant annet. Det skriver The Huffington Post.


LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Jay-Z og Beyoncé.

Ifølge avisen har Grohl nå avslørt i et intervju med The Sun at han fikk en tekstmelding av James Corden etter denne uttalelsen.

— Jeg fikk en sint tekstmelding fra ham [dagen etter].


— Han sa ‘hva f***, dude?’, og jeg bare ‘Oh my god, oh my god, oh my god!’.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Videre forteller Grohl at han sendte melding tilbake om at det ikke var det som hadde kommet ut ikke var det de mente – det de mente var at det var ukomfortabelt å synge egne låter.

— Hadde vi sunget Queen-låter eller Led Zeppelin-låter eller Beatles-låter, ville det vært greit. Men å sitte der og synge egne låter ... Vi følte at det var rart å gjøre det.

LES OGSÅ: «Musikk som får meg til å romantisere mango».


Han forteller også at han fikk dårlig samvittighet da det kom ut i pressen. Der sto det at Foo Fighters hadde hatt det forferdelig, og at de hatet hele greia.

— Det gjorde vi ikke. Han er en veldig hyggelig fyr, sa Grohl videre.

ANNONCE