Nyhet

Emilie Nicolas operert for hjernesvulst

GAFFA.no - alt om musikk.

Emilie Nicolas skal være på bedringens vei, melder hun selv via Instagram.

Det er avisa VG som fredag kveld skriver at den norske artisten som brakdebuterte med albumet Like I'm A Warrior i 2014, har kommet med en uttalelse om sykdommen gjennom bildedelingstjenesten.

Hun skriver følgende:


— Hei alle sammen. For to år siden fant jeg ut at jeg hadde en hjernesvulst som ikke var bra for meg. Jeg har blitt operert og så langt jeg vet, er alt bra. Jeg deler dette med dere alle sammen fordi jeg ønsker å legge dette bak meg og fokusere på fremtiden.

LES OGSÅ: Sigrid inn på topp ti i Storbritannia.

Videre takker hun for tålmodigheten og oppmuntrende ord.


Artikkelen fortsetter under bildet.


Avisen har vært i kontakt med Emilie Nicolas' manager Silje Larsen Borgan som sier at artisten ikke vil komme med noen kommentarer ut over det hun har publisert via Instagram.

LES OGSÅ: Nok en stjernebooking til Kadetten.

I januar 2016 måtte Nicolas avlyse en utsolgt konsert på Sentrum Scene i Oslo. Ny dato ble satt opp i november samme år, men allerede i august ble også denne konserten avlyst.


Det siste halvannet året har hun forståelig nok trukket seg tilbake fra rampelyset, med unntak av gjesteinnslag på Karpe Diems Hvite Menn Som Pusher 50, singelen Sky fra januar 2017 og i forrige måned låta Dis Boy sammen med gruppa GURLS.

ANNONCE