Nyhet

— Sterkt inspirert av Serge Gainsbourg og David Axelrod

GAFFA.no - alt om musikk.

Young Dreams er i dag klar med den første singelen fra det kommende albumet Waves 2 You. Sammen med en nydelig musikkvideo, signert Benjamin Schandy.

Etter å ha fremført en rekke nye låter på festivalen Vill Vill Vest i Bergen i forrige måned, ble Young Dreams hyllet av den britiske musikkblekka NME som et av høydepunktene på festivalens program.

Låtene som ble fremført på Vill Vill Vest blir å finne på albumet Waves 2 You, som slippes 12. januar 2018. 


LES OGSÅ: Stjernerapperen til Norge for første gang.

Heldigvis har det norske bandet allerede i dag gitt fansen som ikke var til stede på festivalen i Bergen en aldri så liten smaksprøve på nytt materiale i form av singelen Cells.

— Musikken og produksjonen til låten er sterkt inspirert av Serge Gainsbourg og David Axelrod. Som er blitt samplet utallige ganger i hip-hop. Jeg spilte inn meg selv på trommer og lagde min egen loop som jeg bygget låten rundt, sier Matias Tellez i en kommentar om låta.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Videoen til Cells, som nettopp ble sluppet, er regissert av Benjamin Schandy (også kjent som artisten Jimi Somewhere).


— Jeg kontaktet Jimi etter å ha hørt musikken og sett Jimi sitt visuelle univers. Jeg så for meg han kom til å connecte med musikken vår og forstå estetikken. Jeg spurte om han hadde noen gode idéer til en enkel lyric-video, og han tok det formatet til neste nivå med en utrolig vakker video med storslått norsk natur, fortsetter Tellez.

LES OGSÅ: Kvinnelig fan beskyldt for å tafse på Harry Styles.

— Jeg filmet videoen på en dag, i skogsområdene rundt Hønefoss. Jeg prøvde å fange den veldig «dreamy» og organiske sounden som er i låta og generelt i Young Dreams sitt utrykk. I hovedrollen er bestevennen min Anders Gjærde. Synes selv at videoen ble veldig fin, og det er den aller første musikkvideoen jeg har laget. Alt du trenger er en idé, sier Schandy.


ANNONCE