Nyhet

Young Dreams byr på nok en smakebit fra bandets kommende album

GAFFA.no - alt om musikk.

Bergensbandet Young Dreams, som tilsynelatende nå er en kvartett, har tatt seg god tid med det vanskelige andrealbumet. Debuten Between Places fra 2013 høstet lovord i både inn- og utland, og nå er altså det nye albumet Waves 2 You rett rundt hjørnet.

Fra før har vi fått høre hypnotiske Of The City, basstunge Sinner I’m Sorry og suggerende Cells. I dag får vi altså servert My Brain On Love, kanskje den mest lekne og merkelig sentimentale låta deres per dags dato.

LES OGSÅ: Trondheim Calling med komplett program.


Produsent og låtskriver Matias Tellez har dette å si om låten:

— Denne låten skiller seg litt tematisk fra resten av platen. Det er en av de siste som ble skrevet og spilt inn. Jeg hadde egentlig lovet meg selv å aldri skrive en kjærlighetslåt igjen, men man kan finne på rare ting når man er ruset.

Artikkelen fortsetter under låta.

Tellez utdyper:


— Kjærlighet og annen rus skaper mange av de samme kjemiske forbindelsene i hjernen og en kan til tider bli forvirret over hva som skjer. Sist jeg ble forelsket trodde jeg at jeg var blitt forgiftet eller alvorlig syk for eksempel!


LES OGSÅ: Konsertbilletter - den perfekte julegaven (sponset link).

My Brain On Love høres kanskje litt ut som en feberdrøm, men på alle de rette måtene. Sjekk ut låta i SoundCloud-spilleren over. 

ANNONCE