Nyhet

De første artistene til Vill Vill Vest i Bergen er annonsert

Hele 18 navn på plakaten til september-festivalen.

Hele 18 navn på plakaten til september-festivalen.

Showcasefestivalen Vill Vill Vest i Bergen ble arrangert for første gang i 2016, og målet er at festivalen skal bli en seriøs utfordrer til by:Larm i Oslo.

LES OGSÅ: GAFFA på Vill Vill Vest 2016.


I dag kan festivalen bekrefte hele 18 artister til årets utgave av festivalen, som går av stabelen 28. til 30. september.

— Vi har fått booket så mange gode artister vi har lyst å dele med omverdenen, at vi like så godt slipper hele 18 artister i dag. Det er blant annet noen artister som er så ferske at vi knapt har noe å skrive om de, og to tidligere spellemannprisvinnere med stor sjangerbredde, men alle har det til felles at det er noe av det beste og mest spennende som beveger seg i den norske musikkfloraen for tiden, sier festivalsjef Vilde Blomhoff i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

De 18 første navnene til Vill Vill Vest 2017 er Angelo Reira, Bokassa, Cakewalk, Foammm, Ha!en, Hkeem, Jakob Ogawa (bildet), Jimi Somewhere, Lekende Lett, Loui & Lexus, MK's Marvellous Medicine, Pom Poko, Romskip, Shikoswe, Snow Boyz, Softcore Untd, Sunshine Reverberation og Young Dreams.


LES OGSÅ: Susanne Sundfør klar med nytt album.


ANNONCE