Nyhet

Se utkledd Dave Grohl delta i Frost-og-Metallica-medley

GAFFA.no - alt om musikk.

Mye moro med Grohl & co.

I går var Foo Fighters-frontmann Dave Grohl gjestevert på talkshowet «Jimmy Kimmel Live». Dette var også kvelden for Halloween-feiring, og Grohl kledde seg ut som tidligere «Late Show»-vert David Letterman. Skuespilleren Kristen Bell gjestet talkshowet utkledd som 80-tallets mest hårete og sexy privatdetektiv, Magnum P.I. (spilt av Tom Selleck).

LES OGSÅ: Familien stopper planlagt veldedighetskonsert.


Under intervjuet avslører Grohl at hans døtre er besatt av Disney-filmen «Frost», og spør om de ikke kan jamme til noen av låtene fra filmen slik at han fremstår som den kuleste pappaen. Bell, som også står bak stemmen til karakteren Anna i originalversjonen av filmen, begynner å synge Do You Want To Buld A Snowman?, siden får Grohl et par trommestikker i hendene og barnesangen går over i Metallicas Enter Sandman(!).

Artikkelen fortsetter under videoen.


Grohl intervjuet også den gamle sjokkrockeren Alice Cooper, som kom utkledd som seg selv. Og Foo Fighters-frontmannen spilte også gitar under Coopers opptreden, som inkluderte låtene Ballad Of Dwight Fry og Killer.

LES OGSÅ: Satser på vinyl.

Talkshow-verten Jimmy Kimmel må stå over flere sendinger på grunn av hjerteproblemer hos en av sine sønner - noe han tidligere har snakket om i programmet. Resten av uken kommer kjente navn som Shaquille O'Neal, Channing Tatum og Jennifer Lawrence til å fungere som gjesteverter under sendingene.


ANNONCE