Nyhet

Silja Sol samarbeider med Bob Hund på ny låt

Et unikt skandinavisk samarbeid.

Norsk-svensk samarbeid rundt hjørnet.

Silja Sol (bildet), som i forrige måned slapp sitt tredje album Ni Liv, har teaset et nytt samarbeid med de svenske rockeheltene Bob Hund.

LES OGSÅ: Nye veier - flere liv.


I en video postet på Twitter for bare noen minutter siden skriver bergensartisten at hun har «noe på gang med selveste Bob Hund».

Se videoklippet under.

Noen timer etter oppdateringen kunne promo-selskapet HES informere om at det er snakk om et låtsamarbeid mellom Silja Sol og Bob Hund.

Bandet forelsket seg i hennes versjon av låta


I forbindelse med Bob Hunds forrige album-utgivelse Dödliga Klassiker, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA, ble det arrangert en hyllestkonsert i Oslo der artister som Daniel Kvammen, Silja Sol og Thea & The Wild covret det svenske bandets låter.

Silja Sol gjorde en versjon av låten Hjärtskärande Rätt fra det nye albumet, som bandet forelsket seg i.

LES OGSÅ: Bob Hund på Rockefeller.


7. april slippes låten som singel i hele Skandinavia, både som duett med Thomas Öberg og resten av Bob Hund, samt Siljas egen coverversjon.

— Da Thomas sa at han likte coveren min så godt at han ville jeg skulle spille den inn, ble jeg helt mo i beina. Jeg spilte inn en livevariant med noen koringer på hos produsenten min Kato Ådland, og den likte de jammen meg så godt at de ville lage duett! Så gjorde vi det og det hele er ganske sprøtt og digg, sier Silja Sol i en kommentar.

Under kan du høre Bob Hunds originalversjon av låta.

LES OGSÅ: Slowdive til Norge.

ANNONCE