Nyhet

Tre artister bekreftet til kirkegulvet på nystartet festival

Et særegent artistknippe stiller på kirkegulvet når den nystartede festivalen Prestivalen utvider med én dag til: Sputnik, Casa Murilo og Malene Markussen.

Et særegent artistknippe stiller på kirkegulvet når den nystartede festivalen Prestivalen utvider med én dag til: Sputnik, Casa Murilo (bildet) og Malene Markussen.

Det skjer ikke i kirketiden – derimot tirsdag 18. juli, som et festivalvorspiel inkludert i billettprisen, meldes det.

— Vi er utrolig fornøyde med den spennende og varierte lineupen vi kan presentere, heter det fra festivalsjef og initiativtager Marius Holmgren. Ifølge Prestivalens hjemmeside gleder arrangørene seg «vilt til å høre Nå Skal Vi Skilles Johanne og Zansibar i kirken».


LES OGSÅ: «En enkel, men vellykket oppskrift».

Selve Prestivalen arrangeres for første gang 19. juli på Prestegården i Vestby. Der er det fra før klart at Valentourettes, Oslo Ess, Kaja Gunnufsen, «Stjernekamp»-aktuelle Ida Maria og Iversen blir å høre.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Bredt program


Bak den nystartede festivalen står Holmgren sammen med gitarist og vokalist Åsmund Lande i Oslo Ess/OnklP & De Fjerne Slektningene, og promo- og bookingkreftene Marita Sørli i Hito Promo og Mads Martinsen fra Amber Booking, som også spiller i The Dogs og er medeier i Tons of Rock.


— Å få besøk av en storhet som Sputnik i kirken til å åpne Prestivalen kommer til å bli legendarisk, tror Martinsen.

LES OGSÅ: Han er årets norske musikkeksport.

Casa Murilo er også tilbake – og med ny og rost musikk: Bandet, med Chris Winfield og Dan Hesketh i spissen, slapp nylig singelen Skin of My Teeth og lover mer musikk til høsten.


Malene Markussen er artist og låtskriver fra Vestby, som slapp debutalbumet Aldri I Ro i fjor og singlene For Sent For Oss og Bak Hvert Minne tidligere i år.

(©NTB)

ANNONCE