Nyhet

Casa Murilo minidokserie: Episode 2

I mai står Casa Murilo på scenen på Parkteatret, fem år etter at det hele startet på samme scene. Frem mot konserten vil de slippe en minidokumentarserie – se episode 2 her!

Det er fem år siden det hele startet for Casa Murilo – nærmere bestemt 11. mars 2011, på Parkteatret og med utgivelsen av det første albumet, Lifting Ships. 7. mai er de tilbake på den samme scenen for å oppsummere de siste fem årene og med debutalbumet på vinyl for første gang, i begrenset opplag. Konserten vil inkludere gjester og overraskelser på scenen, og det er en dobbeltkonsert – først "Yngling" for de under 18, og senere samme kveld for de over 18.

I den forbindelse har de laget en fire-episoders minidokumentarserie, som vil bli sluppet annenhver fredag her hos GAFFA Norge frem mot konserten.

– We are calling this "Still Lifting Ship", a short video series, telling the story of why this gig is important to us, some history on the band, stories and insights to make it feel like more of an "event" for our hardcore fans, forteller Dan Hesketh, den ene halvdelen av Casa Murilo (Chris Winfield er den andre).

De fem årene har blant annet bestått av tre album og 500 konserter fordelt på ti land, deriblant ni norgesturneer samt konserter i Storbritannia, Tyskland, Bangladesh og Russland.

De neste episodene blir sluppet 15, april og 29. april, og det vil også være mulig å vinne billetter til konsertene hver gang.

Se Episode 2 her:

ANNONCE