Nyhet

Lanserer ny singel i himmelen

Skal du ut og fly i dag? Da er det store sjanser for at du får høre den nye singelen til Casa Murilo live i lufta!

Casa Murilo (bildet) slipper i dag den nye singelen High Flyer - og passende nok blir lanseringen en del av et nytt samarbeid mellom Universal Music og SAS. Bandet vil nemlig holde fire minikonserter ombord på SAS-fly på strekningene Oslo-Trondheim, Trondheim - Bergen, Bergen - Stavanger og Stavanger-Oslo i dag.

— Ved siden av mer vanlige musikkscener har vi faktisk allerede spilt på både busser, trikker, og en togstasjon, men aldri om bord på et fly. Det gleder vi oss til. Det blir veldig spennende og vi er veldig glad for å få muligheten til å lansere den nye singelen vår for SAS-passasjerer om bord på et fly høyt oppe i lufta, jeg vet ikke om det noensinne er blitt gjort før, sier Chris Winfield, vokalist i Casa Murilo i en pressemelding.

Flere artister blir å se i luften den kommende tiden, blant andre Morten Myklebust, OMVR, Izabell, Gundelach og Bendik.


— Innsikt viser at våre mest frekvente reisende har stor interesse for musikk og at nordmenn er et musikkelskende folk, og dette vil gi våre kunder ganske unike musikalske opplevelser. Det er også meningsfullt å kunne være med på å profilere nye lokale artister i et samarbeid med Universal Music & Brands, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS.

Du kan høre High Flyer her:


ANNONCE