Nyhet

Casa Murilo minidokserie: Episode 3

I mai står Casa Murilo på scenen på Parkteatret, fem år etter at det hele startet på samme scene.

Det er fem år siden det hele startet for Casa Murilo – nærmere bestemt 11. mars 2011, på Parkteatret og med utgivelsen av det første albumet, Lifting Ships. 7. mai er de tilbake på den samme scenen for å oppsummere de siste fem årene og med debutalbumet på vinyl for første gang, i begrenset opplag. Konserten vil inkludere gjester og overraskelser på scenen, og det er en dobbeltkonsert – først "Yngling" for de under 18, og senere samme kveld for de over 18.

I den forbindelse har de laget en fire-episoders minidokumentarserie, som vil bli sluppet annenhver fredag her hos GAFFA Norge frem mot konserten.

I dag avslører de også en "special guest", som kommer til å være å se på scenen 7. mai.

Bård Watn var den første musikeren Chris Winfield og Dan Hesketh ble kjent med da de flyttet til Oslo. Watn og Casa Murilo spilte mye sammen helt i oppstarten av Casa Murilo, blant annet på deres aller første konsert på resturanten Habibi i 2009, og på ærverdige MS Innvik. Watn spiller denne kvelden solo med loopstation og sin særegne vokal. Singer-songwriteren slapp sitt debutalbum The Nornic Rue i 2015.

De fem årene siden forrige Parkteatret-konsert har for Casa Murilo blant annet bestått av tre album og 500 konserter fordelt på ti land, deriblant ni norgesturneer samt konserter i Storbritannia, Tyskland, Bangladesh og Russland.

Den neste episoden blir sluppet 29. april.

Se Episode 3 her:

ANNONCE