Nyhet

Casa Murilo minidokserie: Episode 1

Det var for fem år siden det hele startet for Casa Murilo – i mai står de på den samme scenen, Parkteatret, for reutgivelse og feiring. Se minidokumentarserie her!

Det er fem år siden det hele startet for Casa Murilo – nærmere bestemt 11. mars 2011, på Parkteatret og med releasen av det første albumet, Lifting Ships. 7. mai er de tilbake på den samme scenen for å oppsummere de siste fem årene og med debutalbumet på vinyl for første gang, i begrenset opplag. Konserten vil inkludere gjester og overraskelser på scenen, og det er en dobbeltkonsert – først "Yngling" for de under 18, og senere samme kveld for de over 18.

I den forbindelse har de laget en fire-episoders minidokumentarserie, som vil bli sluppet annenhver fredag her hos GAFFA Norge frem mot konserten.

– So yeah, basically we thought it would be nice to let the people know why we're doing this. Parkteatret is the best music venue in Norway and it's been years since we played a show there. It's always felt like the hjemmebane for Casa Murilo, and when we sat down to work out how we'd release the vinyl of our debut record there was never any question over where the party should be, forteller Chris Winfield, den ene halvdelen av Casa Murilo (Dan Hesketh er den andre).

De fem årene har blant annet bestått av tre album og 500 konserter fordelt på ti land, deriblant ni norgesturneer samt konserter i Storbritannia, Tyskland, Bangladesh og Russland.

De neste episodene blir sluppet 1. april, 15, april og 29. april, og det vil også være mulig å vinne billetter til konsertene hver gang.

Se Episode 1 her:

ANNONCE