Nyhet

Casa Murilo minidokserie: Episode 4

I mai står Casa Murilo på scenen på Parkteatret, fem år etter at det hele startet på samme scene. Frem mot konserten har de sluppet en minidokumentarserie – se episode 4 her!

Det er fem år siden det hele startet for Casa Murilo – nærmere bestemt 11. mars 2011, på Parkteatret og med utgivelsen av det første albumet, Lifting Ships. 7. mai er de tilbake på den samme scenen for å oppsummere de siste fem årene og med debutalbumet på vinyl for første gang, i begrenset opplag. Konserten vil inkludere gjester og overraskelser på scenen, og det er en dobbeltkonsert – først "Yngling" for de under 18, og senere samme kveld for de over 18. 

I den forbindelse har de laget en fire-episoders minidokumentarserie, som har blitt sluppet annenhver fredag her hos GAFFA Norge de siste ukene. Se episode 1 her, episode 2 her og episode 3 her.

I dag slipper bandet også en ny-innspilling av låten Show Some Restraint, med koret Oslo Hit Ensemble. Låta ble opprinnelig gitt ut på debutalbumet Lifting Ships. Hør den særdeles fine nye versjonen her

Og i forbindelse med at konserten nærmer seg med stormskritt, og seriens fjerde episode endelig er ute, deler duoen her fem funfacts om dem som (nesten) ingen vet:

1. We still record demos using the built-in mic on a mac and garageband.
2. We played at handball legend Erland Mamelund's 30th birthday party - he's an awesome lad.
3. Chris turned down a role in Hotel Cesar.
4. Dan guested on Hiawata's last record, performing a Jarvis Cocker style Yorkshire rant. It's beautiful.
5. We listen to Steel Bars by Michael Bolton and Somewhere In My Heart by Aztec Camera on repeat when we get ready for a show.

Det vil også være mulig å vinne billetter til konserten – følg med for mer informasjon om dette!

De fem årene siden forrige Parkteatret-konsert har for Casa Murilo blant annet bestått av tre album og 500 konserter fordelt på ti land, deriblant ni norgesturneer samt konserter i Storbritannia, Tyskland, Bangladesh og Russland.

Se Episode 4 her:

 

ANNONCE