Nyhet

Den norske artisten signerer platekontrakt med Simon Cowell

Ina Wroldsen har samarbeidet med noen av klodens største artister som låtskriver og sanger. Nå skal hun gi ut sitt første soloalbum.

Ina Wroldsen har samarbeidet med noen av klodens største artister som låtskriver og sanger. Nå skal hun gi ut sitt første soloalbum.

Det er VG som melder at den norske artisten, for mange mest kjent som dommer i Idol, har signert med Simon Cowells plateselskap Syco Music - underlagt Sony Music.

Wroldsen har inntil nå vært knyttet til konkurrenten Universal Music.


— Jeg gleder meg til å starte på et nytt kapittel, og til å lage mitt første soloalbum! Nå skal det skrives, sier hun i en kommentar til avisen.

LES OGSÅ: Rockebandet saksøker tidligere trommeslager.

Wroldsen har blant annet samarbeidet med Britney Spears, One Direction, Calvin Harris, Zara Larsson, Martin Solveig, Leona Lewis og Clean Bandit - som sanger og låtskriver. Ifølge Official Charts har den norske artisten vært med på plateutgivelser som til sammen har solgt i over 25 millioner eksemplarer.


I fjor samarbeidet hun også med Broiler på låta Lay It On Me. Se musikkvideoen til låta her.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Singelen St. Peter kom på tampen av fjoråret, og i september skal Wroldsen blant annet spille på den nye Stavanger-festivalen Utopia.

LES OGSÅ: Roskilde Festival melder utsolgt.

ANNONCE