Nyhet

Avlyser festival på kort varsel

Hjerteslag, Blood Command, Marit Larsen, Hurula og Wovenhand blant artistene som skulle spille på Working Class Hero denne uka.

Hjerteslag (bildet), Blood Command, Marit Larsen, Hurula og Wovenhand blant artistene som skulle spille på Working Class Hero denne uka.

— Grunnet et kritisk dårlig forhåndssalg av billetter ser vi i styret i Working Class Hero dessverre ingen annen mulighet enn å avlyse årets Working Class Hero-festival på Union Scene 16. og 17. juni.

LES OGSÅ: Norwegian Wood takket nei til stor internasjonal artist.


Denne meldingen dukket opp på festivalens Facebook-event i dag - bare to dager før festivalstart for Working Class Hero i Drammen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Vi ser oss nødt til å gå til dette drastiske skrittet da vi innser at vi ikke vil være i stand til å imøtekomme de merkostnader vi vet påløper som følge av å gjennomføre festivalen, og at dette vil sette underleverandører i en situasjon hvor vi ikke vil finne midler til å dekke disse utgiftene. Det vil derfor være økonomisk uansvarlig av Working Class Hero å gjennomføre, vel vitende om dette, fortsetter meldingen.

LES OGSÅ: Spiller inn MTV Unplugged i Norge.

Festivalens arrangører opplyser om at barnefestivalen Working Class Hero Kids vil gå som planlagt søndag 18. juni da denne delen av arrangementet er under eget budsjett - og får tildelt øremerkede midler.


ANNONCE