Nyhet

— Vi ønsker å være en festival som tilbyr både kontraster og artister som ellers ikke spiller i landsdelen vår

GAFFA.no - alt om musikk.

Sólstafir, Hurula og Fay Wildhagen blant de nye tilskuddene på plakaten til Stokkøya Festival.

I fjor høst la arrangørene frem planene for tidenes første Stokkøya Festival. Den første utgaven av festivalen vil gå av stabelen fredag 29. og lørdag 30. juni på Stokkøya i Åfjord kommune, og flere artistslipp har kommet de siste månedene.

Fredag formiddag legges fire nye navn til programmet; Sólstafir fra Island, Hurula fra Sverige, samt norske Fay Wildhagen og Sugarfoot.


LES OGSÅ: Søksmålet mot Coachella skaper engasjement.

I tillegg skal Stundom Sessions stå for et eget program på scenen Bygdeboksen på festivalens siste kveld.

— Vi ønsker å være en festival som tilbyr både kontraster og artister som ellers ikke spiller i landsdelen vår, og da synes vi det er herlig å kunne annonsere både Hurula og Sólstafir sine første konserter på Trøndersk jord, sier festivalsjef Thomas Ryjord.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Han utdyper videre:


— Det blir noe symbolsk å kikke ut i havgapet og se mot Island mens Sólstafir som vi synes er et av de mest unike bandene fra nettopp det landet stå på scenen. Hurula har lenge vært en personlig favoritt hos flere av oss bak festivalen, og når vi så dem på Åre Sessions i fjor, så har vi siden krysset fingrene for at de kunne ta turen til oss. Vi gleder oss også veldig til ny musikk fra talentfulle Fay Wildhagen, og er veldig glade for at en liten bit av musikktrondheim anno 2018 tar turen i form av Stundom Sessions, mens Sugarfoot skal sørge for en god dose «norse americana»!

LES OGSÅ: Hun er valgt ut til verdens mest omfattende DJ-program.

Den første utgaven av festivalen vil gå av stabelen fredag 29. juni og lørdag 30. juni på Stokkøya i Åfjord kommune.


ANNONCE