Nyhet

Fay Wildhagen til Pstereo

En av Norges råeste live-artister kommer til Trondheim-festivalen!

I løpet av de siste årene har hun gledet publikum med en rekke uforglemmelige Pstereoøyeblikk, inkludert en intim loftskonsert under Trondheim Calling, en episk crowd-surfing-opplevelse på Marinen i 2019, og ikke minst de to legendariske konsertene i Estenstadmarka da Pstereo dro på pandemitur i 2021.

«Utsolgt» blir automatisk assosiert med henne når hun inntar Trondheim, og det var tydelig da billettene til hennes opptreden i Nidarosdomen under Uka i høst ble revet unna på under et døgn. Og nå, med et helt nytt album i bagasjen, har hun igjen klart å fylle Byscenen til randen.

"Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at hun vil opptre på Pstereo fredag 16. august i år." sier festivalens presseskriv.


Alle har en historie med Fay
Uansett om du forelsket deg i Fay Wildhagens univers da albumet “Snow” kom i 2015, eller hadde “…Awake” på repeat i 2018 så har du også et forhold til artisten med den store stemmen og helt vill karisma. Om du nynner til “When I Let Go” mens du legger sammen klesvasken, om du oppdaget Fay først med hennes fantastiske versjon av Anne Grete Preus’ «Når himmelen faller ned«, eller om Fay Wildhagen er fast lydspor til hver søndagsfrokost, så har alle en historie med Fay. Bevisst eller ubevisst.

Norges best bevarte hemmelighet har ikke gitt ut et album på 6 (!) år. Hun sier selv at Let’s Keep It In the Family har vært en lang og stor prosess, men at hun aldri har vært stoltere av noe.

Let’s keep it in the family

Det nye albumet som skal varme sjel og hjerter fra Marinen til Nidelva til Nidarosdomen, er fylt med storhet. Noe kun en artist som har tatt seg den tiden hun trenger kan få til. Og vi skal være så heldige å få være vitne til dette mesterverket en sommerkveld i august. Hun forteller at albumet «handler om oppvekst og familie, men også om den vakre siden av å kunne skape sin egen familie gjennom musikk».

Det hele er en stor hyllest til å være der for noen og for deg selv. Om du ikke feller en tåre allerede på åpningssporet «Hymn» så er du et hardere menneske enn denne skribenten. Memphis i Oslo, hytta i byen. Albumet er en lang reise som løfter deg opp og fører deg varsomt ned igjen. Du skal danse og smile, klemme og kysse til «ohmygod», og gråte igjen til «Echoes». Og om du mot formodning har tatt bopel under en stein og ikke har fått med deg «Let’s Keep It In The Family» når august kommer snikende, så får du sjansen på Pstereo.

Vi gleder oss til å se en av Norges beste liveartister i ny innpakning. Folkete og nedpå, storslagent og flott. Du merker at de har hatt det gøy med dette albumet, latt kreativiteten flyte, følelsene simre. Det blir følelse i monitor. Eller, som Dagbladets anmelder sa i sin sekser-anmeldelse av det nye albumet; «Noen ganger hører du fra første akkord at du har noe stort i vente».

Du har noe stort i vente på Pstereo 2024!
ANNONCE