Nyhet

5 konserter du ikke kan gå glipp av på Piknik I Parken

Dette er artistene og bandene vi i GAFFA-redaksjonen synes du burde høre på Oslos mest estetiske festival.

Dette er artistene og bandene vi i GAFFA-redaksjonen synes du burde høre på Oslos mest estetiske festival.

I morgen sparker Piknik I Parken i gang. På plenen utenfor Vigeland-Museet i Frognerparken inviteres det til en upraktisk stor piknik, men en helt topp festival festival som har en av sine kanskje beste lineuper.

Men vent! PIP er mer enn dette! Noe annet som vi i redaksjonen ser fram til er blant annet: Morgenyoga, vinsmaking og Pipfesten på Kunstnernes Hus alle festivaldager. Interessert enda?


LES OGSÅ: Arrangerer ny festival i Oslo.

Hvis ikke morgenyoga og vinsmaking var nok er det også en suveren lineup, alle er verdt å få med seg, og dagene på festivalen er lagt opp sånn at det er mulig å få med seg det meste man vil uten fare for overlapp.

Her er er fem konserter som er bra å få med seg:


Whitney: Hovedscenen, torsdag klokken 19:35

Elton John trakk frem debutalbumet til bandet som en av sine favoritter fra 2016. Bandet har gjort sport av å skrive sanger om sorg og kjærlighet, gjerne i kombinasjon. Men det er heldigvis kombinert med smittende og fengende rock som gjør at du raskt glemmer det. Live opptrer de med blåsere og fullt band.

Og debutskiven var fort lyden av fjorårets sommer. Kanskje denne også...

Father John Misty: Hovedscenen, torsdag klokken 21:30


p>

Pure Comedy var pure gold. Musikkverdens krasseste satiriker og store personlighet bringer med seg ikke bare sine sterke tekster som sparker i alle retninger, men også en nydelig vokal som han ofte akkompagnerer med nydelig piano, strykere og piano. Spesielt på sin siste skive har vokalen og det tekstuelle fått plass godt frem i lydbildet.


Forvent å nærlytte til Josh Tillman og band når de inntar hovedscenen på festivalens første dag.

Amanda Delara: Scene 2, fredag klokken 20:45


Stjerneskuddet med den store stemmen og de sterke tekstene har med kun tre egne låter rukket å lage ringer i vannet på veldig kort tid. Debutlåten Paper Paper har over 1,5 millioner streams og ikke langt bak følger Dirhamz. Med på scenen har Amanda ofte med seg strykere og talentfulle musikere.

LES OGSÅ: Fra Neskollen til samarbeid med The-Dream.

Vi gleder oss til å høre en av Norges mest lovende artister.


Solange: Hovedscenen, fredag klokken 21:30

Solange fusjonerer r&b, jazz, elektronika og funk i en mikstur som gjorde fullengderen hennes A Seat At The Table (2016) til et av årets viktigste album. Ikke bare på grunn av det som et musikalsk verk, men fordi hennes penn rørte ved temaer som beklageligvis fortsetter å være et problem i USA og verden rundt. Rasisme, sjåvinisme, undetrykkelse og ulihet er noen av temaene Solange belyser på prosjektet.


Alt dette over en sterk og sjelfull stemme og noe av det best produserte i sjangeren.

The Switch: Hovedscenen, lørdag klokken 17:30


Norske The Switch leverte i fjor et smittende og herlig popalbum av rang. Gitardrevet lo-fi pop som nå har tre utgitte album i katalogen. Vi forventer energi og sommer godt komprimert på scenen med bandet. De ble i fjor gitt utmerkelser av både NATT&DAG og Spellemann for sine musikalske bidrag.

Et must å oppleve på festivalens siste dag.


Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen eller på vår Facebook-side om hvilke artister og band DU ser mest frem til å oppleve under festivalen - og hvorfor.

ANNONCE