Nyhet

Illustrerer en manuskriptforfatters feberdrøm i ny video

GAFFA.no – alt om musikk!

Med singelen «Q4» utvider Misty paletten på sitt kommende album.

Så langt har alt pekt i retning av at Father John Mistys kommende album, Chloë and the Next 20th Century, kommer til å bli en noe annerledes affære enn det han har servert så langt. Fra de kryptiske videoene, flexi-disc-kunngjøringen av albumet og til videoen som akkompagnerte «Funny Girl», virker det til å være noe annet som står på spill.

Der «Funny Girl» var et lunefullt portrett av en uskyldig kvinnelig utøver med et musikalsk bakteppe som mest av alt trekker på crooner-musikk fra midten av det 20. århundre, er «Q4» heller i nærheten av det man kjenner Misty som. Instrumenteringen er fortsatt spekket med alt fra strykere og klokkespill til piano, diverse perkusjon og gitar, men den er arrangert mer muntert og livlig. Her høres det ut som Misty har latt seg inspirere av pianorock fra midten av 60-tallet.

Musikkvideoen starter med én lang introduksjonssekvens som mest av alt minner om en Wes Anderson-film.


Chloë and the Next 20th Century utkommer 8. april 2022.


FØLG GAFFAs SPILLELISTE «OLD MUSIC FRIDAY».

Der finner du låter som har vært relevante på GAFFA.no den siste uken. Det være seg The Cures «One Hundrer Years», Thåströms legendariske pønkband Ebba Grön, nå albumaktuelle Madrugadas klassiker «Hands Up – I Love You» eller den udødelige Beatles-låten «While My Guitar Gently Sleeps». 


 

ANNONCE