Nyhet

Kommer til Norge

GAFFA.no – alt om musikk!

Amerikaneren er bekreftet til Oslo neste år. 

Father John Misty, eller Josh Tillman som han egentlig heter, var tidligere trommeslager i Fleet Foxes. Nå står han selv midt i rampelyset som soloartist, og har et par ting å si om sin tid.

Det intrikate puslespillet som er Father John Mistys musikk, hans mytologi og karakter har alltid vært forvirrende. Men i dette salige rotet av oppriktighet, satire, narsissisme og selvkritikk finner man et engasjerende kunstnerskap.


I 2018 ga Father John Misty ut sitt fjerde album God's Favorite Customer hvor noe hadde endret seg fra de tidligere albumene. Tillmans perspektiv på verden var nå mer empatisk, ydmykt og ømt. Nå er det tid for neste kapittel i sagaen. Det femte albumet Chloë And The Next 20th Century slippes 8. april, og tar man utgangspunkt i singlene er det en Tillman med drømmer om gamle Hollywood vi der skal få møte. 

Nå er det bekreftet at han kommer til Norge med det nye albumet, men ventetiden er lang: Føst lørdag 25. februar blir han å finne på Sentrum Scene. Ventetiden kan du blant annet fylle med et kommende intervju GAFFA nettopp har gjort med superstjernen. 

 

ANNONCE