Nyhet

Opptrer i tre ulike konstellasjoner under Kongsberg Jazzfestival

I helgen vant Susanna Spellemann i kategorien åpen klasse. Nå annonserer hun store planer for sommeren.

I helgen stakk Susanna Wallumrød (bildet) av med Spellemann i kategorien åpen klasse for albumet Triangle, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA da det ble lansert.

Nå er det klart at den særegne artisten har store planer også for 2017. Under Kongsberg Jazzfestival, som arrangeres i begynnelsen av juli, får nemlig publikum oppleve tre ulike sider av Susanna gjennom tre helt ulike konserter: Susanna i kirkekonserten "Go Dig My Grave" med blant andre harpisten Giovanna Pessi og Tuva Syvertsen (Valkyrien Allstars) på hardingfele, Susanna i solokonsert, og Susanna i mørkt og dramatisk format med kor og fullt band i Kongsberg Musikkteater.

— Susanna er en særpreget artist som vi synes det var naturlig å gjøre en ekstra satsning på i året hun er DNB-prisvinner. Med tre veldig forskjellige konserter vil publikum få oppleve tre helt ulike sider av hennes musikalske virke - vi anbefaler selvsagt publikum å få med seg mer enn én konsert, sier festivalsjef Kai Gustavsen entusiastisk.


Kongsberg Jazzfestival går av stabelen 5. til 8. juli og kan i tillegg til den ferske Spellemannvinneren by på store navn som The Chick Corea Electric Band, Dee Dee Bridgewater, Ola Kvernberg & Jason Moran, Ellen Andrea Wang og Karin Krog.

Les mer om festivalens program her.


ANNONCE