Nyhet

Denne gjengen skal gjøre by:Larm til et mørkere sted denne vinteren

Nag, Taake, Carnival Kids og The Good The Bad & The Zugly er blant artistene som er tilføyet plakaten til "festivalen i festivalen" i dag.

Tilbake i desember ble det kjent at by:Larm i Oslo skal hylle de mørke og harde sjangrene med en egen festival i festivalen - på Vulkan Arena.

De første bandene som ble satt på programmet var Kampfar, The Dogs, Sahg, Blood Command, Dreamarcher, Tiebreaker og SIBIIR - og i dag offentliggjøres resten av programmet for by:Larm black med Taake, The Good, The Bad & The Zugly, Carnival Kids, Fight The Fight, Okkultokrati, Alfahanne, Nag (bildet), Twin Pigs, Vöödöö, The Cruel Intentions og Black Magic.

— Dere var bare opptatt med å se på andre ting. Mens alle har hatt sine øyne på elektroniske streamingartister, har metal og rock levd et parallelt liv i beste velgående, sier Erlend Gjerde i Indie Recordings.


Han er en av initiativtakerne og festivalsjef i by:Larm black. Sammen med Joakim Haugland, som er programsjef i by:Larm, Pål Dimmen fra Music Norway, Jarle Kvåle fra Tons Of Rock og Ragnar Vikse i Timeout Agency jobber de med å legge til rette for en ny bølge norske eksportklare rock- og metalband. 

— Tons Of Rock sa umiddelbart ja da fikk forespørsel om å gjøre by:Larm til et mørkere sted. Med by:larm black ønsker vi å sette fokus på alle de bra bandene og aktørene som man finner i norsk rock og metal. Her vil man kunne presentere dette sterke og unike mangfoldet for både internasjonale og nasjonale delegater, sier Jarle Kvåle som er bookingsjef i Tons Of Rock.

Demojuryen bestod i år av Espen Nørvåg Slapgård fra Metal Hammer Norway, Yngve Andersen fra Loyal Blood Records samt Stamos Koliousis og Erlend Gjerde fra Indie Recordings.


Årets utgave av by:Larm arrangeres i Oslo i dagene 2. til 4. mars.

Hør Nag med Ancient Wisdom her:


ANNONCE