Nyhet

Foo Fighters headliner Glastonbury Festival sammen med Radiohead

Ryktene ble bekreftet under direktesendt konsert fredag kveld.

Foo Fighters (bildet) er den andre headlineren som er bekreftet til den store engelske festivalen Glastonbury. Bandet bekreftet selv nyheten under en direktesendt konsert i byen Frome i Storbritannia.

Konserten er bandets første offentlige opptreden siden november 2015, ifølge Consequence Of Sound.

I fjor høst ble det klart at norgesaktuelle Radiohead skal spille sin første headliner-konsert på festivalen siden 2003. Foo Fighters er dermed i godt selskap på festivalen denne sommeren.


Året kan muligens også by på et nytt Foo Fighters-album i tillegg til ny musikk fra Queens Of The Stone Age, dette er gammelt nytt. Men kanskje det også blir litt overlapp i planene til de to bandene?

For noen uker siden kunne Alternative Nation melde at både Foo Fighters' Dave Grohl (bildet), Queens Of The Stone Ages Josh Homme og Jesse Hughes fra Eagles Of Death Metal var i studio sammen nylig. Sistnevnte postet også et bilde på sin Instagram-konto av de tre sammen - et bilde som senere har blitt slettet.

Grohl og Homme har tidligere samarbeidet flere ganger musikalsk - både i Queens Of The Stone Age og i supergruppen Them Crooked Vultures (sammen med Led Zeppelin-bassist John Paul Jones).


Se tre klipp fra konserten fredag kveld under.

ANNONCE