Nyhet

VIDEO: Prøver å skildre en absurd verden der teknologien har gått for langt

GAFFA.no - alt om musikk.

Sosial interaksjon er borte, mens fidgetspinners og robotstøvsugere har tatt over hverdagen i den nye musikkvideoen til Kappekoff.

Denne uka er Kappekoff aktuelle med en virtuell musikkvideo til låta Save Us fra det selvtitulerte debutalbumet, som nylig ble utgitt på Oslo Records. Videoen, som er regissert av Håvard Sandvik, prøver å skildre en absurd verden der teknologien har gått for langt.

— De er tilsynelatende i samme rom, men lever i helt egne univers gjennom VR-briller. Sosial interaksjon er borte, mens fidgetspinners og robotstøvsugere har tatt over hverdagen, forteller Sandvik om Kappekoff-videoen.


LES OGSÅ: Kjemper mot festivalhomofobi.

— Det eneste som ser ut til å kunne redde dem er en lifecoach på enhjuling, og noen disco/funk-rytmer fra Kappekoff, forteller regissøren videre.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Kappekoff gjorde stor suksess med singelen All Day Long i fjor. Låta nådde en andreplass på Spotify Viral 50, og var med andre ord den nest mest delte låta i verden på strømmetjenesten en kort periode. Den ble fulgt opp av tre singelutgivelser i forbindelse med konserter i tre norske byer i fjor høst.


LES OGSÅ: Slår alle rekorder med sin nye musikkvideo.


I juli meldte Magnus Falkenberg at Rasmus Thallaug hadde valgt å forlate prosjektet via en melding på duoens Facebook-side. Han kunne samtidig opplyse fans og venner om at Thomas Busch vil komme til å bidra som vokalist og trompetist under Kappekoffs live-opptredener fremover.

Se hele meldingen under.


LES OGSÅ: Kritiseres for alkoholreklame.

ANNONCE