Nyhet

Tre singler og tre byer - på tre uker

Kappekoff slår på stortrommene med oppfølgeren til den virale suksessen 'All Day Long'.

Den norske duoen Kappekoff, bestående av Rasmus Thallaug og Magnus Falkenberg, gjorde stor suksess med deres forrige singel All Day Long. Låta nådde en andreplass på Spotify Viral 50, og var med andre ord den nest mest delte låta i verden på strømmetjenesten en kort periode.

Når de nå skal følge opp suksessen slår de selvfølgelig på stortrommene med hele tre singelutgivelser i oktober og dertilhørende konsertopptredener på Landmark i Bergen (8. oktober), Internasjonalen i Oslo (14. oktober) og Diskoteket i Trondheim (21. oktober).

Den første singelen i rekken heter enkelt og greit Oktober, og slippes fredag denne uken. GAFFAs lesere får likevel muligheten til å høre låta først av alle - du finner den nederst i artikkelen.


Oktober er finalen av en større historie fra vårt kommende album. Joda, den har sikkert det sommerlige ved seg. Margaritas og palmetrær. Men vi føler mer at det er plassert imellom sommer og høst, sier Rasmus Thallaug til GAFFA.

Magnus Falkenberg utdyper:

— Den nye singelen baserer seg på et sample fra et prog-rock band på 70-tallet. I utgangspunktet var låtidéen mye mer disko-inspirert enn det ferdig resultatet. Etter hvert som vi jobbet med den og skrev vokalen fikk den et mer french touch-preg, noe vi liker veldig godt!


Etter slippet av Oktober på fredag følger How Low Can You Go (When We're Together Naked) 14. oktober og All Day Long (Reggie Got Beats Remix) 21. oktober.

Med andre ord er det mye å glede seg til fra Kappekoff!

Hør Oktober her:

Og denne tåler vel et gjenhør?ANNONCE