Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Sløtface, Steve Gunn og KitFai er noen av våre sterkeste liveanbefalinger denne uka.

Dette er denne uka sterkeste liveanbefalinger fra GAFFA-redaksjonen.

Da er påsken (nesten) over for denne gang, og vi ser frem mot en ny uke med nye konserter rundt omkring i landet.

Denne uka anbefaler vi blant andre Sløtface (bildet) og Death By Unga Bunga, som spiller sammen både i Bergen og Stavanger, Steve Gunn på St. Edmund's Church ved Revolver i Oslo og PRTLVX på Folken i Stavanger.


LES OGSÅ: Bandene som sto opp fra de døde.

Dersom du har tips om konserter som burde nevnes i denne spalten, kan disse sendes til [email protected].

Steve Gunn: St. Edmund's Church ved Revolver, Oslo, 19. april


I krysningspunktet mellom tidligere bandkollega Kurt Vile og tidligere bandkollega sitt tidligere band War on Drugs finner man Steve Gunn. Dette blir muligens årets fineste intimkonsert og gir en muligheten til å oppleve Gunn intimt og akustisk før han drar til USA og turnerer med Sonic Youths Lee Ranaldo.

Konserten er del av Revolver og ARCs konsertserie.KJØP: Billetter til konserten.

Se hele programmet til ARCs konsertserie her.

Sløtface + Death By Unga Bunga: Hulen, Bergen, 20. april


To norske favoritter, Sløtface og Death By Unga Bunga, inntar scenen på Hulen i Bergen denne uka. Det er alltid mye energi og høyt musikalsk nivå når disse to spiller. Begge har rykte på seg til å være særdeles gode live, og det bør være unødvendig å si at dette er en konsert man bør få med seg.

Sløtface og Death By Unga Bunga spiller på Folken i Stavanger 21. april.


KJØP: Billetter til konserten.

Se hele programmet til Hulen.

Kappekoff med flere: Blå, Oslo, 20. april


Guttene i Kappekoff har opparbeidet seg rykte som nøkkelingredienser for en bra fest, og nå slipper de endelig plate. Dette blir kanskje siste sjansen til å oppleve dem før de blir skutt ut i verdensrommet og blir superstjerner. Med sin frekke kombo av alt som finnes av groovy dansemusikk samt en ekstremt karismatisk frontfigur er det vanskelig å stå stille når guttene tar scenen.

Denne kvelden arrangeres av Roskilde Festival i samarbeid med Oslo Records, et norsk musikkselskap og -studio, og i tillegg til Kappekoff vil Bodin, Zadeking og Gymmen DJs stå på scenen.


KJØP: Billetter til konserten.

Se hele programmet til Blå her.

Glorias Navales og The Uptights: Sub Scene, Oslo, 20. april


Et sted mellom tidlig Velvet Underground og chilensk folkemusikk finner vi Gloria Navales. Gruppen fra Santiago spiller selvutnevnt «jammy trance music» som droner av gårde i samme temaer. De tar deg med på en reise som først kan virke monoton, men som sakte men sikkert utvikler seg og blomstrer. Support for kvelden er de norske lo-fi-heltene i The Uptights som spiller sin første konsert på flere år

Se hele programmet til Sub Scene her.


KitFai: Krøsset, Oslo, 21. april

Oslo-bandet KitFai slapp singlene Down og In Every Way i 2016, og nå har man muligheten til å skaffe seg en eksklusiv dobbelutgivelse av begge låtene på vinyl. På fredag blir det vinyl-releasefest på Krøsset i Oslo. Det forventes å bli energisk, intimt og fint når de spiller deres melodiøse poprock på hjørnet i Maridalsveien.

Det går også rykter om at bandets debutalbum kommer senere i år.

KJØP: Billetter til konserten.


Se hele programmet til Krøsset her.


PRTLVX: Folken, Stavanger, 22. april

De dekadente guttene i PRTLVX, tidligere kjent som Pirate Love, tar denne uka med sin kombinasjon av skitten garasjerock og 80-talls nu-wave-synther til Stavanger. De er snart klare med sitt tredje album, en utgivelse hele Norges Raymond Teigen (Beglomeg) aka Lekkermann aka han med den talen under Spellemann i 2016 kaller «...en utgivelse for alle som liker å høre på bra musikk nå. Terningkast 6.»


Bandet spiller på Hulen i Bergen dagen før, 21. april.

KJØP: Billetter til konserten.

Se hele programmet til Folken her.


Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem du gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår.

Full oversikt over programmene på de forskjellige scenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.

LES OGSÅ: Bob Dylans «Tambourine Man» er død.


ANNONCE