Nyhet

— Ønsket er å styrke mangfoldet og bredden i kulturlivet her i Gudbrandsdalen

GAFFA.no - alt om musikk.

Arrangerer hardcorefestival i Gudbrandsdalen - for første gang.

Harpefoss Hardcorefestival er det nyeste tilskuddet til kulturlivet i Gudbrandsdalen. Festivalen er blitt til som følge av dugnadsarbeid og gjør-det-selv-mentalitet. Festivalen finner sted på ærverdige Harpefoss hotell i Sør-Fron 9. september med hardtslående band som IEatHeartAttacks (bildet), The Good, The Bad & The Zugly og Sibiir på plakaten.

— Ønsket er å styrke mangfoldet og bredden i kulturlivet i Gudbrandsdalen. Dette gjør vi med en litt alternativ vri, ved å skape en arena utenfor hovedstaden for den gryende, norske hardcore-scenen anno 2017, forteller Jon Iver Myren, som sammen med Johnny Vaet Nordskog står bak festivalen.


LES OGSÅ: Trekker alle sine artister fra festivalprogrammet.

De to initiativtakerne har et ønske om å sette Harpefoss på kartet og vise at stedet er noe mer enn bare en motorvei du kjører for å komme deg nord- eller sørover.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Vår opplevelse er at hardcore er en sjanger som hittil har vært underrepresentert på konsertscener i Gudbrandsdalen. Det er synd, for band i denne sjangeren har ord på seg for å levere massiv energi fra scenen og forrykende live-opptredener, sier Nordskog.


LES OGSÅ: «Fyrer på alle Springsteen-pluggene».


Arrangør Jon Iver Myren spiller selv i det lokale bandet IEatHeartAttacks som blir å se på scenen under tidenes første utgave av festivalen. Resten av programmet til Harpefoss Hardcorefestival består av energiske hardcoreband hovedsakelig fra Østlandet og Midt-Norge.

ANNONCE