Nyhet

Massivt slipp fra Tons Of Rock

GAFFA.no - alt om musikk.

Med dagens ni nye navn er programmet til den store rock- og metalfestivalen i Halden komplett.

Tons Of Rock har tidligere bekreftet store navn som Ozzy Osbourne, Alice In Chains, Helloween, Opeth og Kvelertak til sommeren program. I dag er blant andre W.A.S.P. (bildet), Arch Enemy, Gåte og Soulfly tilføyet plakaten.

— Programmet er komplett og vi er helt ekstatiske over årets plakat! Store drømmer har gått i oppfyllelse for bookingavdelingen, sier bookingsjef Jarle Kvåle i en kommentar.


LES OGSÅ: Nå skal Norges beste konsertarrangører kåres.

I tillegg til W.A.S.P., Arch Enemy, Gåte og Soulfly er også Black Debbath, The Good, The Bad & The Zugly, Mantar, Malignant Eternal og In Vain tilføyet programmet til festivalen i dag.

Artikkelen fortsetter under videoen.

W.A.S.P. er et stort band innenfor hardrock, og grunnlegger og frontfigur Blackie Lawless er et av sjangerens største ikoner. I fjor var bandet ute på en suksessrik Europa-turné, som også inkluderte en opptreden for et utsolgt Rockefeller. I år kommer det dokumentarfilm om bandet, og i den anledning gjøres det noen få utvalgte konserter denne sommeren.


Konserten på Tons Of Rock 21. juni blir ifølge arrangørene bandets eneste i Norge i 2018.


LES OGSÅ: Fargevalget får Ghost-fansen til å spekulere vilt.

Årets Tons Of Rock blir arrangert 20. til 22. juni. Klubbkveld i Halden, som var nytt av året i fjor, utvides og starter allerede 19. juni.

ANNONCE