Nyhet

Anna Of The North dedikerer ny låt til «falske mennesker»

GAFFA.no - alt om musikk.

Anna Of The North med singelslipp.

Den norsk-newzealandske duoen har jobbet med debutalbumet Lovers en stund, men i neste måned dukker det endelig opp i fysiske og digitale platebutikkhyller. For å korte ned ventetiden har Anna Of The North sluppet flere singler, og vokalist Anna Lotterud (bildet) har den siste tiden også markert seg som gjestevokalist på Tyler, The Creators nye album.

LES OGSÅ: Derfor gikk hun glipp av sjansen til å spille på stort amerikansk talkshow.


I dag får fansen høre den nye låta Money. Lotterud utdyper meningen bak låta med følgende uttalelse via plateselskapet Different Recordings:

«Money goes out to all those fake ass people. Users who use those around them; for money, for status, for fame. S/O to fake friends and gold-diggers!»

Artikkelen fortsetter under låta.

Anna Of The North slipper albumet Lovers 8. september. På det kommende albumet har duoen spilt inn i Oslo, men Lovers er mikset i København og London av Luke Smith, som blant annet har jobbet med Foals, Petite Noir og Depeche Mode.


LES OGSÅ: Mistet jobben etter «Bængshot»-suksessen.


I sommer har Anna Of The North gjestet flere norske festivalscener - og i tillegg til en lang konsertrekke i Australia og Europa kan duoen oppleves på Parkteatret i Oslo og Kvarteret i Bergen 9. og 10. november

ANNONCE