Nyhet

Kan publikum endelig få se «opptredenen som aldri ble»?

GAFFA.no - alt om musikk.

Sommeren 2017 var det like før Anna Lotterud kunne entre scenen til et av USAs største talkshow, «The Late Show with Stephen Colbert», sammen med hiphop-stjernen Tyler, The Creator.

I stedet måtte hun bli igjen backstage. Kan vi endelig få oppleve de to artistene sammen på scenen i Sandvika neste måned? På Kadetten Music Festival, det ferskeste skuddet på den norske festivalstammen som arrangeres på Kadettangen 3. og 4. juli.

Utover Anna Lotteruds Anna Of The North og Tyler, The Creator byr programmet på tunge internasjonale navn som Khalid, Marshmello, Ty Dolla $ign, Anderson .Paak & The Free Nationals, Cherrie, GoldLink, Lil Pump, Years & Years og Stefflon Don, i tillegg til norske favoritter som Amanda Delara, Kamelen og Pasha.


Ikke dårlig for debututgaven!

HELE PROGRAMMET TIL KADETTEN SER DU HER.

Men tilbake til New York, juli 2017. Lotterud hadde tidligere samme år samarbeidet med den amerikanske rapperen Tyler, The Creator, på det kritikerroste albumet Flower Boy. På singelslippet 911 / Mr. Lonely delte den norske vokalisten rampelyset med selveste Frank Ocean.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Planen var dermed at hun skulle fremføre låta sammen med Tyler på talkshowet som har flere millioner seere.


Men hva skjedde, Anna?

— Jeg hadde ikke arbeidsvisum. Så jeg valgte å ikke opptre for å spare meg for alt trøbbelet som kunne komme i ettertid med visum etc. Tyler er veldig snill mot meg, forteller Lotterud, og legger til:

— Jeg har stor respekt for han, og det er selvfølgelig kjempekult at han vil samarbeide. Han er helt latterlig flink og kreativ. Det var sykt gøy å se han jobbe. 


Tyler og Anna på scenen sammen i Sandvika?

Tyler, The Creator og Annas prosjekt Anna Of The North opptrer samme dag på Kadetten, onsdag 4. juli, og det er mange som spekulerer i om man endelig vil kunne se de to artistene sammen på scenen denne dagen.

Er det en mulighet for at dere vil samarbeide under deres respektive konserter?


— Vanskelig å si. Vi har ikke fått øvd noe på det. Vi får se. Jeg tipper det er en avgjørelse som blir tatt på dagen. :)

HER KJØPER DU FESTIVALPASS.

Anna gleder seg til storsatsingen, som av arrangørene omtales som «Norges nye strandfestival».


— Jeg synes de har en sykt fet lineup. Mange jeg har lyst til å se. Def Tyler, sier hun.

Tidenes første utgave av Kadetten Music Festival går av stabelen på Kadettangen 3. og 4. juli. Dette vil du ikke gå glipp av!

Mer informasjon om program og billettsalg finner du på festivalens offisielle nettsider.


ANNONCE