Nyhet

Hør den nye singelen til Whales & This Lake - slipper debut-EP neste uke

Trioen "vant" by:Larm i vinter. I neste uke kommer debut-EP'en 'Late Night Swimmers' - hør en smakebit her!

Whales & This Lake ble kåret til årets by:Larm-vinner av vår anmelder etter deres opptreden på Vulkan Arena i vinter, og trioen som er frontet av Hans Olav Settem, og ellers består av Anders Søvik Hjelden og Max Peder Brekke, fulgte siden opp med den finfine singelen Right Hand Finger / Huk i sommer.

Du kan se musikkvideoen til Right Hand Finger her.

Neste uke, nærmere bestemt 4. november, kommer endelig EP'en Late Night Swimmers på plateselskapet Koke Plate, og i den anledning slippes den nye singelen World B ut som en liten forsmak allerede i morgen.


GAFFAs lesere kan få en sniklytt på låta allerede i dag.

World B handler om å ønske seg en annen virkelighet, å gjøre et mentalt rømningsforsøk fra tankene inne i sitt eget hode. En sånn flukt ønsker vi oss oftere og oftere, sier Hans Olav Settem til GAFFA.

Settem forteller videre at låten har fungert som en utblåsing for bandet i en ellers travel tid.


— Jeg skrev låten da jeg var veldig langt nede. Det har vært et intenst og turbulent kjør med skrivingen og produseringen av debut-EP og -album, og selv om vi har trengt en pause mellom konserter, produksjon og andre prosjekter, klarer vi ikke tillate oss det. World B er en energisk og mer happy utblåsning oppi alt dette, men med et mørkt bakteppe. Vi håper den kan være en like fin virkelighetsflukt for andre som den har vært for oss.

Her kan du høre World B:


ANNONCE