Nyhet

Trondheim Calling med komplett program - spilleplanen er offentliggjort

GAFFA.no - alt om musikk.

Hele 18 nye navn tilføyet programmet i dag, inkludert Kristian Torgalsen, I Was A King og Whales & This Lake.

Trondheim Calling kan i dag komme med store nyheter når programmet med totalt 83 artister og band som til sammen skal spille 115 konserter under festivalen i februar avdukes.

— Vi gleder oss over å kunne presentere sterke lokale navn som Ola Kvernbergs Steamdome, Haunted Mansions og solodebuten til Jonas Skybakmoen fra Johndoe, og gjensyn med I Was A King som slipper nytt album i 2018. Samtidig blir dette en helt vill mønstring innen det beste av ny norsk musikk om dagen, fra Kristian Torgalsen (bildet) og Silver Lining til IDK Ariel og Daniela Reyes, uttaler festivalsjef Thomas Ryjord i en kommentar til GAFFA.


LES OGSÅ: Pete Dohertys Oslo-konsert flyttes (igjen).

I tillegg til de nevnte artistene er Alexander Kostopoulus, Atella, Cavego, Company Ink, Neverbeast, Sam & Sky, Temporary, Virkelig, Wet Dreams og Whales & This Lake bekreftet i dag.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I en pressemelding fra festivalen meldes det om at 2018-utgaven av Trondheim Calling vil by på tre scener på Studentersamfundet og to scener på Byscenen. Trondheim Kunsthall blir omgjort til nattklubben HYSJ! og lørdagen blir det gratiskonserter i Vår Frue Kirke.


Det bekreftes også at P3 Urørt kommer til å flytte inn på Klubben på Samfundet fredagen og lørdagen under festivalen.


— Urørt og Samfundet har en lang historie, og det blir deilig å komme tilbake! I Trondheim Callings ånd har vi samlet seks artister vi har veldig tro på, i alle spektre hva gjelder både sjanger, uttrykk og erfaring. Vi ser frem til to festkvelder i februar, uttaler programleder i NRK Urørt Eirik Havelin om samarbeidet.

LES OGSÅ: Hilma Nikolaisen med julesingel.

Spilleplanen for festivalen som arrangeres 1. til 3. februar er nå offentliggjort via festivalens nettsider. Så da er det bare å legge planene klare for den første helgen i februar neste år!


ANNONCE