Nyhet

Medlemmer fra legendarisk rockeband med intimkonsert i Oslo

Halve R.E.M. blir å se på scenen på lille John Dee i Oslo når den norskamerikanske gruppen The No Ones har konsert.

Halve R.E.M. (bildet) blir å se på scenen på lille John Dee i Oslo når den norskamerikanske gruppen The No Ones har konsert.

Et av medlemmene i The No Ones er nemlig Peter Buck, gitarist i R.E.M. fra starten i 1980 og helt til bandet ble oppløst i 2011. Nå spiller Buck blant annet i The No Ones, hvor nordmennene Frode Strømstad og Arne Kjelsrud Mathisen fra I Was A King også er med.

LES OGSÅ: Misbrukt av russiske hackere.


Ifølge Rockefeller platedebuterer The No Ones med EP-en Sun Station 16. juni, og gjør konsert to dager etterpå i Oslo. Og da loves det at R.E.M.-bassist Mike Mills stiller på scenen som spesialgjest.

Et helt nytt band

Om bandet og musikken det lager heter det: The No Ones er et helt nytt band som strekker seg fra Norges sørvestland til Amerikas Portland, bestående av medlemmer fra I Was A King, R. E. M og The Minus 5. Som man kanskje vil skjønne ut fra denne kombinasjonen av medlemmer, dreier dette seg om gitarbasert rock, der ingrediensene blant annet er 12-strengers gitarer, vokalharmonier og selvsagt noen nikk tilbake til den mer psykedeliske popen fra 60-tallet.


— Vi er i Portland nå og spiller inn The No Ones-albumet. Det blir sjukt bra og vi gleder oss til å spille låtene live, sier Frode Strømstad ifølge pressemeldingen fra utestedet.

LES OGSÅ: Ny konsertserie - intimt og nedstrippet.

I The No Ones' liveoppsetning finner man foruten Peter Buck også Scott McCaughey fra musikkollektivet The Minus 5 – og som jobbet med R.E.M. live og i studio i årene 1994-2011, samt de to I Was A King-medlemmene.


Også The Minus 5 blir å høre – i form av en akustisk duovariant bestående av McCaughey og Buck.

(©NTB)

ANNONCE