Nyhet

R.E.M. publiserer livealbum fra '99 - hør første sang her

R.E.M.s ellevte album gis ut på nytt i flere formater med spennende ekstramateriale til 25-årsjubileet for utgivelsen

Ved utgangen av oktober er det gått 25 år siden R.E.M. ga ut sitt ellevte studioalbum, Up - oppfølgingen av en rekke mesterverk de foregående årene i form av Out of Time (1991), Automatic for the People (1992), Monster (1994) og New Adventures in Hi-Fi (1996).

For å markere anledningen gir plateselskapet ut Craft Up på nytt i en remasteret versjon – og akkompagnert av et komplett livealbum med totalt 11 sanger, spilt inn på Palace Theatre i Los Angeles i 1999, hvor bandet samlet seg for å spille inn en kort gjest opptreden for serien "Party of Five".

Den utvidede nyutgaven slippes 10. november i flere ulike formater og utgaver. Det tidligere uutgitte livealbumet slippes på vinyl- og dobbel-CD-versjoner, mens en andreutgave med dobbel-CD og Blu-ray-plate derimot lokker med en seks låter lang studioøkt fra London fra tiden ca. Opp, alle musikkvideoene fra albumet samt et 32 ​​sider langt hefte.


I fjor kunne et annet av R.E.M.s nittitallsmesterverk feire sitt jubileum, da Automatic for the People fylte tretti. Fem år før – da albumet fylte 25 år – ble bursdagen markert med en utvidet nyutgivelse av albumet, akkurat som det nå er tilfelle med Up.

I 2021 kan fans også se frem til en omfattende nyutgivelse av New Adventures in Hi-Fi. Du kan høre en liveversjon av sangen «Daysleeper» fra den kommende jubileumsutgivelsen her:


ANNONCE