Nyhet

Dette var høydepunktene på by:Larm denne uka

Sjekk hvilke konserter som falt mest i smak blant våre utsendte anmeldere.

Hovedstaden har de siste dagene blitt fylt opp med unge håpefulle musikere, bransjefolk og internasjonale stjerner. Med andre ord; by:Larm har farget byen i alle verdens farger nok en gang.

GAFFAs skribenter og fotografer har som alltid vært aktive, og dette er artistene og bandene som overbeviste våre utsendte anmeldere aller mest i år.

Whales & This Lake - Vulkan Arena - 2. mars


"Hvor utrolig er det ikke, at et band med kun to utgitte låter, Gold og Sahara Blind, kan deiske opp en hel by:Larm-setlist som jevnt over imponerer med sitt bunnsolide, underholdende kaliber? Altså, bare det er en ærverdig prestasjon i seg selv - og mest av alt årets mest lovende frampek. Vokalist Hans Olav Settem (bildet) leverer på toppen av det hele, på toppen av opplevelsen, noe som tilsynelatende er et musikksynkront rollespill av det psykisk villedede, det paranoide, gale, det druknende - og det blinde, idet han mot slutten teiper seg for øynene og skriker."

Konserten ble tildelt seks stjerner. Les hele anmeldelsen her.


Liss - Internasjonalen - 3. mars

"Halvveis ut i første låt, forstod vi forventningene: Liss er noen dyktige, originale musikere. Musikken er kontrollert, men samtidig leken. Vi kan slappe av til låtene, men samtidig bevege dansefoten. Vokalen er sjelfull, men likevel ikke tung eller trist å høre på. Med andre ord, det er en strøm av lyder og følelser som kommer ut av PA-anlegget på Internasjonalen."

Konserten ble tildelt seks stjerner. Les hele anmeldelsen her.

Hermigervil - Internasjonalen - 4. mars


"Kanskje mest iøynefallende er den enorme spillegleden han utstråler. Med en lunefull tone spretter han energisk frem og tilbake på scenen og griper hver mulighet til å skape godstemning blant publikum. Han unnskylder seg for at det tar tid å programmere alle lydene før hver låt, men slikt er lett å ignorere når resultatet er tilnærmet perfeksjon."


Konserten ble tildelt seks stjerner. Les hele anmeldelsen her.

Mette Henriette - St. Edmunds Church - 5. mars


"På scenen står Mette Henriette med saksofonen sin, pianist Johan Lindvall og cellist Katrine Schiøtt, og sammen lager de et lavmælt og stort stykke musikk, med saksofonen i sentrum. Det er stille, inderlig og harmonisk, og det bygger seg gradvis opp og gradvis ned, hele tiden med en perfeksjon og innlevelse."

Konserten ble tildelt seks stjerner. Les hele anmeldelsen her.


Følgende konsertene ble tildelt fem stjerner av våre anmeldere:

Alt vårt innhold fra årets by:Larm finner du her.

ANNONCE