Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Angel Olsen, Honningbarna og Bendik er blant redaksjonens sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Ny uke, nye konserter! Og det er ikke småtterier man kan få oppleve på norske scener denne uka heller. Maxwell & Mary J. Blige i intime (til dem å være) omgivelser på Sentrum Scene. Bear's Den, Honningbarna, Bendik og kritikerroste Angel Olsen (bildet).

Her kommer noen av GAFFA-redaksjonens utvalgte konserter denne uka!

Dersom du har tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


Bear's Den: Parkteatret, Oslo 17. oktober

Da Bear's Den slapp albumet Red Earth & Pouring Rain i juli mente vår anmelder at albumet var kommet på feil tidspunkt. Den mørke og tunge musikken til gruppa passet langt bedre i mørke høstmåneder. Og det samme må bookerne på Parkteatret også ha tenkt for i kveld, en mørk mandagskveld i oktober, spiller London-bandet på den intime scenen på løkka.

Varm opp med den ferske musikkvideoen til låta Emeralds her!

Bob Hund: Rockefeller, Oslo 19. oktober


Svenskene i Bob Hund er og har alltid vært en live-attraksjon, og med et nytt album i bagasjen som attpåtil ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA er det vel ingen tvil om at det er klokt å legge veien forbi Rockefeller denne onsdagskvelden. Hva annet skal man finne på, liksom?


Bob Hund spiller også i Porsgrunn, Drammen og Trondheim denne uka. Datoer finner du her.

Angel Olsen: John Dee, Oslo 21. oktober


Kritikerfavoritten Angel Olsen slapp et nytt album på tampen av sommeren, men også hun har et lydbilde som kanskje hører høsten til. Og hva er vel bedre enn å se henne på intime John Dee? Vi gleder oss i alle fall stort!

Les hva vår anmelder synes om det nye albumet, My Woman, her.


Honningbarna: Samfundet, Trondheim 21. oktober

Et av landets beste live-band? Når du legger til at Honningbarna er ute med et nytt album, som kanskje kan betraktes som deres foreløpige karriere-høydepunkt bør du ikke gå glipp av bandet som i disse dager spiller flere konserter i Norge.

Sjekk gjerne ut intervjuet vi gjorde med vokalist Edvard Valberg i forbindelse med utgivelsen av Goldenboy før du fikser deg billetter til konserten på Samfundet.


Honningbarna spiller også på Rockefeller i Oslo 22. oktober.

Bendik: Kvarteret, Bergen 21. oktober


En av GAFFA-lesernes aller største norske favoritter er nok Bendik, og da det forrige måned ble annonsert at hun skulle legge ut på turné denne høsten var det mange lesere som ga tommelen opp på Facebook-siden vår.

— Det har vært en fantastisk festivalsommer, hvor vi har spilt i dagslys, mørke, stekende sol og høljende regn. Nå gleder vi oss til å invitere til konsert i det høstmørket omslutter oss, det kommer til å bli helt magisk, uttalte Silje Halstensen i en kommentar da turnéen ble annonsert.

Alle turnédatoene til Bendik finner du her.

Maxwell & Mary J. Blige: Sentrum Scene, Oslo 23. oktober


Det er ikke småtterier når Maxwell & Mary J. Blige legger ut på sin første turné sammen under tittelen The King And Queen Of Hearts World Tour - og jammen har de ikke funnet plass til en snartur innom hovedstaden denne uka.


Konserten på Sentrum Scene blir blant de mest intime på denne turnéen, og begge artistene vil levere deres største hits!

Sees vi der?


Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!

Full oversikt over programmene på de forskjellige scenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.

ANNONCE