Nyhet

Whitney og Julia Jacklin til Bergenfest

To nyheter på plass for festivalen som har annonsert nye artister hver dag denne uka.

Chicago-duoen Whitney (bildet) og australske Julia Jacklin er begge klare for å underholde musikksultne bergensere under Bergenfest neste sommer. Det bekrefter arrangørene av festivalen i en pressemelding i dag.

Både Whitney og Jacklin har utmerket seg det siste året, og Whitney har nesten allerede gjort seg fortjent til stempelet "norgesvenner" etter hele tre konserter i Oslo i år (by:Larm, Øyafestivalen og John Dee) og en i Bergen (Landmark). Konserten på by:Larm i vinter ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

— Whitney og Julia Jacklin er to kritikerfavoritter som mange tror vil være toneangivende i årene fremover. Julia Jacklin leder an i en bølge unge musikanter fra Australia og New Zealand som utfordrer den hippere delen av americana/country-sjangeren på aldeles strålende vis med utstrakt bruk av humor og sarkasme i tekstene. Whitney har kommet som en kule i løpet av det siste drøye halvåret. To spennende artistnavn som kler Bergenfest virkelig godt, sier festivalsjef Frank Nes til GAFFA i dag.

De siste dagene har Bergenfest annonsert artister som John Olav Nilsen & Nordsjøen, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger til neste års utgave av festivalen.

Bergenfest 2017 arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni.

Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest er nå i salg - og du fikser som alltid billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

Her kan du høre Whitney med låta Golden Days:

ANNONCE