Nyhet

Skal ha blitt seksuelt misbrukt som barn

GAFFA.no - alt om musikk.

Whitney Houston skal ha blitt seksuelt misbrukt som barn av en kvinnelig slektning, ifølge en ny dokumentar om sangstjernens liv som ble vist i Cannes torsdag.

Den sjokkerende avsløringen i dokumentaren «Whitney», som er laget i samarbeid med den avdøde sangstjernens familie, kommer sent i filmen, som hadde premiere på filmfestivalen i Cannes torsdag.

I dokumentaren er det Houstons tidligere assistent, Mary Jones, som sier at Houston fortalte henne at hun ble seksuelt misbrukt da hun var barn.


LES OGSÅ: Avlyser festival.

Houston kalte Jones «tante Mary», og det var hun som fant Houston død i et badekar på et hotell i Los Angeles i 2012.

Halvbroren Gary Garland-Houston bekrefter uttalelsene fra Jones, og sier han selv også ble misbrukt av det som skal være Whitney Houstons kusine.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Ifølge dokumentaren var det angivelige overgrepet en av årsakene til Houstons vanskelige kjærlighetsliv, og til narkotikaproblemene som til slutt førte til hennes død.


Opplysningene kom fram sent i arbeidet med dokumentaren, ifølge regissør Kevin Macdonald, som har jobbet med filmen i nærmere to år.

LES OGSÅ: Ny Whitney Houston-dokumentar på vei.

Han sier videre at han har informert Houstons mor, Cissy Houston, om anklagene som kommer fram i dokumentaren. Ifølge ham ble hun svært opprørt.


(©NTB)

ANNONCE