Nyhet

Foo Fighters turnerer i Europa neste sommer

Kommer bandet tilbake til Norge også? Den første datoen ble nettopp annonsert!

Foo Fighters har for bare noen minutter siden avslørt den første konsertdatoen for bandet i Europa for 2017.

Det amerikanske rockebandet har på nettsiden foofighterspassport.com annonsert at de spiller på festivalen NOS Alive i Portugal 7. juli neste år.

Om dette åpner opp for at bandet også kan gjeste noen festivaler her i oppe i nord til sommeren gjenstår å se. Foo Fighters spilte sist i Norge da de gjestet Telenor Arena i Oslo 2015.

I forrige uke kunne vi melde om at bandets trommeslager Taylor Hawkins om kort tid skal gi ut et nytt soloalbum. I den samme artikkelen kom det også frem at bandets produsent Butch Vig hintet frempå om solomateriale fra bandets frontmann Dave Grohl.

De to skulle om kort tid møtes i studio, men ifølge produsenten var det ingen planer om å jobbe med Foo Fighters-materiale på nåværende tidspunkt.

Foo Fighters' siste album heter Sonic Highways og ble sluppet i 2014. Albumet ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA under overskriften "imponerende veteraner". Bandets siste utgivelse er EP-en Saint Cecilia som kom for omtrent et år siden. Den fikk en litt mer lunken mottakelse hos vår anmelder.

Hør tittelsporet fra EP-en her:

ANNONCE