Nyhet

Foo Fighters-trommis annonserer soloalbum - hør den første singelen her

Taylor Hawkins har mange talenter. Nå jobber han intenst med et soloalbum som skal slippes allerede denne måneden.

Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, har nettopp annonsert at han jobber intenst med et studioalbum som forventes utgitt allerede 11. november.

Albumet kommer til å gå under tittelen KOTA, og vil ifølge NME bestå av Hawkins på stort sett alle instrumenter. Inntil videre har Hawkins sluppet en singel fra det kommende album, som du kan høre i bunnen av artikkelen. Låta heter Range Rover Bitch og drar på mange måter referanser til nettopp Foo Fighters. Men den bærer også en viss personlighet.

Tidligere har produsenten Butch Vig, som blant annet har vært produsent på Nirvanas Nevermind og Foo Fighters' Sonic Highways, antydet at også Foo Fighters' frontfigur Dave Grohl kan være på vei med et soloprosjekt.

I et intervju med The Daily Beast uttalte Vig at han planlegger et møte med Grohl for å diskutere og se på en rekke sanger som Grohl har ført i pennen. Han understreket likevel at det ikke forelå noen planer om nytt Foo Fighters-materiale på nåværende tidspunkt.

Foo Fighters slapp albumet Sonic Highways i 2014. Albumet ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA under overskriften "imponerende veteraner". Bandets siste utgivelse er EP-en Saint Cecilia som kom for omtrent et år siden. Den fikk litt mer lunken mottakelse hos vår anmelder.

Her kan du høre Range Rover Bitch:

ANNONCE