Nyhet

Foo Fighters med album-oppdatering

Taylor Hawkins kommenterer ryktene rundt et nytt album fra det Roskilde-aktuelle bandet.

Foo Fighters-trommis Taylor Hawkins har kommet med en oppdatering rundt ryktene om et nytt album fra bandet, og forklarer overfor det britiske musikkmagasinet NME at det foreløpig går rolig for seg i Foo Fighters-leiren.

— Vi er fortsatt i en leirskoleperiode nå. Vi vet at vi har en rekke konserter neste år og vi gjorde en opptreden på et veldedighetsarrangement for Daves barn sin skole for noen uker siden som fikk litt omtale. Vi har det fint. Vi elsker hverandre og har det alle godt. Vi skal bare finne ut av når verden er klar for mer Foo Fighters, uttaler Hawkins.

Etter at Foo Fighters annonserte en rekke konserter til neste år har ryktene om et nytt album florert. Samtidig går det rykter om at Dave Grohl har planer om å gi ut solomateriale, mens Hawkins slapp soloalbumet Kota tidligere denne måneden. Likevel avviser ikke Hawkins at det kommer nytt fra bandet.

— Vi vil lage en ny plate på et tidspunkt. Vi vil ikke være klare før Dave er klar for det. Det er i planene, så vi kommer utvilsomt til å spille inn. Vi vet aldri helt. Vi venter bare på en SMS fra Dave der det står: "Hei, la oss gå i studio".

Bandets foreløpig siste album heter Sonic Highways og ble sluppet i 2014. Albumet ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA under overskriften "imponerende veteraner". Bandets siste utgivelse er EP'en Saint Cecilia som kom i fjor. Den fikk en litt mer lunken mottakelse hos vår anmelder.

Foo Fighters spiller på Roskilde Festival i Danmark fredag 30. juni 2017.

ANNONCE