Nyhet

24 nye artister offentliggjort til Roskilde Festival

Arcade Fire, Blink-182, Justice, Solange, Blood Command og Cashmere Cat er blant de nye tilføyelsene til et allerede imponerende festivalprogram i Danmark.

Kun knappe to uker etter å ha annonsert Foo Fighters som headliner til neste års utgave av festivalen kommer den danske storfestivalen Roskilde Festival med enda flere store nyheter. Hele 24 nye artistnavn er nemlig tilføyet festivalprogrammet med Arcade Fire (bildet) som en soleklar headliner i et usedvanlig sterkt slipp - som også inkluderer to norske navn.

— Siden debutalbumet Funeral i 2004, har canadiske Arcade Fire utfordret publikum med sitt intrikate, musikalske univers. De spiller ikke så ofte live, men når de først står på scenen er det en maktdemonstrasjon uten like, og vokalist Win Butler og hans band beviser gang på gang hvorfor de har en unik posisjon i musikkverden, sier talsmann Anders Wahrén i Roskilde Festival.

For tre år siden feiret bandet utgivelsen av Reflektor, og til neste år vender de tilbake med et nytt og angivelig disco-inspirert album.


— Arcade Fire tilhører en ny generasjon stilskapere, og siden de spilte hos oss for ti år siden har deres ambisjoner og popularitet bare økt. Vi ser virkelig fram til en grandios og overveldende konsertopplevelse på Orange Scene i 2017, avslutter Wahrén.

Også Blink-182, som i forrige uke også ble annonsert til den norske festivalen Tons Of Rock, er klar for Roskilde Festival neste sommer - sammen med store navn som Solange, Justice, Erasure og Warpaint (som lekket nyheten selv allerede mandag).

Norske Blood Command og Cashmere Cat er også en del av dagens slipp, som også inkluderer følgende navn: The Lumineers, Bruc, Black String, Jagwar Ma, Kellermensch, Kevin Morby, Margo Price, Kano, Møme, Neurosis, Princess Nokia, Red Fang, Svin, Vanishing Town, Viagra Boys og Wiki.


Roskilde Festival arrangeres i dagene 24. juni - 1. juli, og når programmet er fullbooket vil det bestå av hele 175 artister og band fra hele verden og innenfor de fleste sjangere.

Billettsalget til den danske festivalen startet tidligere denne måneden, og du kan selvsagt sikre deg festivalpasset via GAFFA LIVE.

I påvente av ny musikk fra Arcade Fire varmer vi opp til festivalsommeren 2017 med denne:

ANNONCE