Artikkel

«Old Music Friday»: Fra Fiona Apple til The Aller Værste

GAFFA.no – alt om musikk!

Som vanlig går vi inn i helgen med en oppdatert «Old Music Friday» – vår egen fredagsliste som gir deg den beste ikke-ferske musikken, men som også speiler nyhetsbildet på GAFFA.no.

Arcade Fire er tilbake! Men dessverre uten et sentralt medlem. Det har de siste årene vært vanskelig å forutse de forvokste steinerskolebarnas påfunn, men de to nye låtene virker jo ålreit? Det er likevel ganske langt opp til debutalbumets upolerte allsangsindie – på vår liste representert av den fantastiske «Wake Up». 

GAFFA var i går hjemme hos Sondre Lerche, og da vi kom hjem klarte vi ikke tenke på så mye annet enn Fiona Apple. Og låten «Criminal». For et yndig lite verk. 


I vår lille spalte Bakspeilet har vi også funnet frem en ganske schtøgg episode fra MTV Awards. Den involverer Aerosmith. Og den involverer selveste Madonna

Krigen raser fortsatt, og musikere gjør sitt for å bidra, men det funker ikke alltid. Arbeiderklassens store røst Billy Bragg reagerte på en coverversjon i uken som gikk. 

Ellers: Thom Yorke og resten av gjengen i The Smile fortsatt å promotere seg i vilden sky. Denne gang med en Yorke som vandrer i gruvens mørke. Thom Yorke utenfor Radiohead har nok aldri vært bedre enn da han fikk teame opp med PJ Harvey.


Vi har også begynt en kåring av 90-tallets beste låter. Flere av de til nå utkårede er å finne på ukens liste, pluss en rekke andre låter håndplukket for en nydelig helg – INKLUDERT nå albumaktuelle Avril Lavigne

God helg!


ANNONCE