Nyhet

John Olav Nilsen må møte i Bergen tingrett

Artisten kan bli slått personlig konkurs.

Den kjente artisten John Olav Nilsen (bildet) må kjempe mot personlig konkurs når han møter i Bergen tingrett i morgen ettermiddag. Det skriver avisen BA i dag.

Foreløpig er det ikke kjent hvor store beløp Nilsen skal ha utestående hos kemneren i Bergen, som har begjært saken inn for tingretten.

— Vi kan ikke uttale oss om enkeltsaker på grunn av taushetsplikten. På generelt grunnlag i tilsvarende saker, skal retten ta stilling om den finner at vilkårene er til stede for å åpne konkurs. Det er flere måter skyldner kan unngå konkurs. Den beste måten er å betale det en skylder, sier inkassosjef hos kemneren i Bergen Tore-André Gram-Knutsen til avisen.


John Olav Nilsen slo for alvor igjennom med John Olav Nilsen & Gjengen da bandet eksploderte inn på den norske musikkscenen med en by:Larm-opptreden og et debutalbum - For Sant Til Å Være Godt i 2009. Førsnevnte til delte meninger. Sistnevnte ble rost opp i skyene overalt.

Det Nærmeste Du Kommer kom i 2011, mens deres siste studioalbum Den Eneste Veien Ut ble tildelt fem stjerner her i GAFFA da den kom i 2012. 

— Kort oppsummert et enda mer potent Gjengen, og en enda skarpere og ærligere John Olav – det nærmeste de har kommet perfekt hittil, mente vår anmelder den gang da, og albumet kom da også med på vår liste over årets 20 beste norske album samme år.


Bandet ble oppløst i 2013 og i fjor hørte vi Nilsen synge både med det nye prosjektet True I.T.C. samt på en av de største norske hitene i 2015 da han gjestet singelen Igjen Og Igjen med Fjorden Baby!.

ANNONCE