Nyhet

Canadiske og amerikanske indiehelter til Piknik I Parken

Destroyer, Band Of Horses og Daniel Norgren er bekreftet til årets utgave av festivalen i Oslo.

Kritikerroste Destroyer (bildet), Band Of Horses og Daniel Norgren er alle klare for sommerens utgave av Piknik I Parken. Det melder festivalarrangørene i en pressemelding mandag morgen.

Canadiske Dan Bejar, som går under artistnavnet Destroyer, sto for en av våre største albumfavoritter i året som gikk med Poison Season. Vår anmelder tildelte albumet fem stjerner og skrev blant annet:

Poison Season er trolig ikke en plate som treffer deg umiddelbart, men om den får utvidet spilletid vil den nok ganske raskt dra smilebåndene dine opp mot ørene. Start gjerne med Times Square eller Midnight Meets The Rain for å varme opp – eller Dream Lover, hvis du føler for en tur til New Jersey – og la deretter plata snurre om igjen og om igjen. Det er så absolutt verdt det.


Les resten av anmeldelsen her.

Band Of Horses ble i forrige uke også bekreftet til Bergenfest. Det betyr at publikum i både Oslo og Bergen får mulighet til å se det amerikanske bandet i juni måned.

Piknik I Parken arrangeres i år for tredje gang, og datoene for festivalen er 24. - 26. juni.


Den intime festivalen går av stabelen utenfor Vigeland-museet og Bymuseumet i Oslo, og har tidligere annonsert at Damien Rice, Kings Of Convenience, Thea Hjelmeland, Weaves og Iris Gold kommer til å spille under festivalen.

ANNONCE