Nyhet

Band of Horses på vei med nytt album – hør ny singel

GAFFA.no - alt om musikk!

Etter mer enn fem år er gruppen klar med ny musikk. 

Det amerikanske rockebandet Band of Horses har annonsert at de utgir deres sjette studioalbum Things Are Great den 21. januar 2022. Albumet blir den første utgivelsen fra gruppen på fem år. 

På albumet vender Band of Horses tilbake til deres tidlige lyd. Bandet har nettopp utgitt singelen "Crutch" som er en forløpoer for albumet og som gir et innblikk i hva fans kan forvente lydmessig på den kommende skiva. 


– Jeg tror at "Crutch", i likhet med mange av mine låter, starter med noe fra mitt virkelig liv. Åpenbart "Crutch" (krykke red.) betyr noen av de tingene jeg var avhengig av. Blant annet mitt forhold. Jeg tror jeg ville si, "jeg har et crush på deg", og syns det var moro fordi forhold også føles som krykker (crutches). Jeg føler alle har hatt den tiden hvor ingenting går slik det skal og du fortsatt bare må holde frem. Jeg tror den følelse er hva som treffer deg med denne sangen, selv om man ikke vet hva detaljene går ut på. 

Det skriver frontmann Ben Bridwell i et presseskriv. 

Band of Horses ble grunnlagt i 2004 av Bridwell selv. De ga ut debutalbumet deres Everything All The Time tilbake i 2006 og har siden utgitt fire mer – senest Why Are You Ok fra 2016. 


De har i årenes løp hatt store utskiftninger i bandet, men den nåværende line-upen består av Ben Bridwell (vokalist, gitar, keyboard og pedal steel guitar), Creighton Barrett (trommer), Ryan Monroe (keyboard, gitar, backing vokal), Matt Gentling (bass, backing vokal) og Ian MacDougall (gitar, backing vokal).

Lytt til den nye singelen fra bandet her:


 

ANNONCE