Nyhet

Programmet til Vill Vill Vest er komplett

Den nye bransjefestivalen i Bergen skal være en seriøs utfordrer til by:Larm og Trondheim Calling.

Bransjefestivalen Vill Vill Vest blir for første gang arrangert på forskjellige scener i Bergen 15. og 16. september. Festivalen har som formål å etablere en mer rigid musikkbransje i Bergen.

— Bergen har lenge vært en musikkby uten særlig infrastruktur. Det kan vi skape med denne festivalen. Det er nok en av grunnene til at så mange har vært så interessert i å delta i festivalarbeidet, sa Mikal Telle i Made Management til GAFFA da nyheten om festivalen først ble offentliggjort i april.

I løpet av sommeren har festivalen annonsert en rekke navn til programmet, og i dag kommer et siste slipp som inneholder 15 artister og band.


Med tilføyelsene av Action The Man, Soft Ride, Nyresvikt, Sverres Ark, Apothek, Lumikide, Vinterbris, Tirades, Linni, Hage, Seven Impale, Obijan, Strange Hellos, Kjartan Lauritzen (bildet) og Junk Machine er programmet til festivalen komplett.

— Med dette slippet er programmet så og si komplett og vi er ekstremt stolte av å kunne presentere en så variert og aktuell line-up. Samtidig har også mye av konferanseprogrammet nå kommet på plass, med mange spennende nasjonale og internasjonale gjester. Vi føler dette viser at vi vil holde et høyt nivå både på festivalen og på konferansendelen, uttaler festivalsjef Vilde Blomhoff til GAFFA.

Sjekk ut Vill Vill Vest-aktuelle Kjartan Lauritzen med låta Batteri her:

ANNONCE