Nyhet

PSTEREO 2024: TRE NYE NAVN PÅ PLAKATEN!

En ut, tre inn!

Nå er det ikke lenge igjen før Pstereoplakaten er komplett! Nå ønsker Trondheim-festivalen velkommen til Overmono, Linni og Rosa Faenskap. Denne buketten er et perfekt tilskudd for de som vil utforske et med spennende kvalitetsmusikk og ville konsertopplevelser- på tvers av sjangre!

Den walisiske elektronika-duoen Overmono, bestående av brødrene Tom og Ed Russell, har raskt blitt en favoritt på den internasjonale musikkscenen. Etter å ha blitt kåret til beste liveopptreden av DJ Mag, fortsetter de å imponere med sin innovative tilnærming til elektronisk musikk. Fjorårets album debut “Good Lies” tok lyttere og anmeldere med storm. Deres nyeste samarbeid med Fred Again.. og Lil Yachty, låten “stayinit”, har svimlende 18 millioner streams på kun 2 måneder. 

Bergensrapperen Linni, kjent fra Yoguttene, har tatt det norske hip-hop-miljøet med storm. Hans unike stil, som kombinerer elementer fra techno og drum & bass, har resultert i flere Spellemannsnominasjoner og begeistrede kritikere. Med dyp bass og heftige beats kombinert med Linnis sylskarpe tunge kommer han til å sette fyr på Marinen.


Rosa Faenskap har raskt gjort seg bemerket med sin unike blanding av black metal, shoegaze og hardcore punk. Deres album "Jeg blir til deg" har fått stor anerkjennelse for sin blanding av hardtslående musikk og politisk ladede tekster. Rosa Faenskap er kjent for å utfordre sjangerens grenser og leverer en liveopplevelse du ikke vil  gå glipp av.

Dessverre har Bombay Bicycle Club måtte trekke seg fra årets festival av personlige grunner. Synd for oss, men vi håper å se dem en annen gang!

Festivalsjef Bård Flikke uttaler: "Tilføyelsen av Overmono, Linni, og Rosa Faenskap til programmet  bringer en frisk og spennende dynamikk til festivalen. Vi er overbevist om at disse artistene vil gi publikum en heftig og uforglemmelig opplevelse som styrker vårt engasjement for musikalsk mangfold og kvalitet."


Sees på Marinen i august for byens beste fest!

LES OGSÅ: Fay Wildhagen til Pstereo

ANNONCE