Nyhet

Gratis hiphopfestival i Oslo til sommeren

GAFFA.no - alt om musikk.

Vafler + hiphop = <3.

For tredje året på rad arrangeres HV-festivalen i Gamlebyen i Oslo. Gjengen bak Haralds Vafler inviterer store og små hiphop-artister til en gratis endagsfestival i Munkegata.

— I år er opplegget tightere enn noen gang. Alt har blitt mer profesjonelt, og etter fjorårets suksess har vi måtte se oss nødt til å putte mer penger og energi i festivalen enn noen gang tidligere, sier festivalansvarlig Jonathan Larsson i en kommentar til GAFFA.no.


LES OGSÅ: Derfor blir filmmusikken til «Deadpool 2» historisk.

Tidligere år har artister som Pasha, Linda Vidala, 612, Myra og Linni stått på scenen for å nevne noen. I år vil arrangørene fokusere på å få inn både etablerte og mindre kjente artister fra den norske hiphop-scenen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Erfaring viser at festivalen sørger for at bydelen fylles opp med hiphop-elskere fra nært og fjernt. Ansvarlige har derfor sett det nødvendig å etablere nye, mer profesjonelle rammer rundt festivalen, da det er forventet enda større pågang i år.


Fra og med mandag 14. mai vil det annonseres et nytt navn hver dag ut uken. Flere navn vil også bli satt opp på plakaten fortløpende frem til festivaldagen 18. august.


LES OGSÅ: Flere strømmetjenester slutter å promotere R. Kelly.

Undertegnede er tidligere deltager på HV-festivalen, og kan bekrefte at det er noe med hiphop og vafler som bare funker.

ANNONCE