Nyhet

Fire nye til Øyafestivalen

GAFFA.no - alt om musikk.

Helnorsk slipp fra Oslo-festivalen - med flere by:Larm-innslag.

Øyafestivalens 2018-program begynner å ta form. Og i dag kan festivalen by på fire nye norske navn, inkludert tre som opptrådte på by:Larm i helgen: Halie (bildet), som imponerte vår anmelder og ble tildelt fem stjerner for sin konsert på Sentrum Scene torsdag, samt Emir og Linni. I tillegg til de tre by:Larm-artistene finner vi også Rohey i dagens slipp.

Halie er ifølge arrangørene en av de unge artistene det er knyttet størst forventninger til i 2018, mens kvartetten Rohey, med sin friske og moderne tolkning av soul, jazz og funk, stadig får nye fans etter fjorårets albumdebut.


LES OGSÅ: Stort intervju med stjerneskuddet Halie.

Både Emir og Linni har tidligere spilt på festivalen som medlemmer av henholdsvis $ushi X Kobe og Yoguttene. Til sommeren skal de gjøre jobben på egenhånd. 

— Det skjer enormt mye spennende innen ny norsk musikk om dagen. Mye av dette vil du selvsagt få muligheten til å oppleve på Øya i august. Vi venter på flere bekreftelser og håper å kunne komme med flere gode artistslipp de neste ukene, sier Øyafestivalens Jonas Prangerød i en kommentar til GAFFA.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Så sent som i forrige uke annonserte Øyafestivalen flere nye navn til Hi-Fi Scenen samt et tyngre slipp med norske Bokassa, som også imponerte på by:Larm, og polske Behemoth.


LES OGSÅ: Her er GAFFA-fotografenes beste by:Larm-bilder.

Årets utgave av Øyafestivalen går av stabelen i Tøyenparken 7. til 11. august med artister som Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Patti Smith, St. Vincent, Arcade Fire, Grizzly Bear, Brockhampton og Lykke Li på programmet.

Billettsalget til festivalen er i gang via Ticketmaster.


ANNONCE